Φωτιεσ Χαλκιδικη / Gyt9oytbb2hgnm - Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική.

Φωτιεσ Χαλκιδικη / Gyt9oytbb2hgnm - Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική.. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ, δύο φωτιές ξέσπασαν σε δασική έκταση στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας.συγκεκριμένα, η μία φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον νέο μαρμαρά, στους αμπελώνες. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε ορεινή περιοχή της σιθωνίας χαλκιδικής. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις φωτιές στη χαλκιδική, ο περιφερειάρχης κεντρικής μακεδονίας, απόστολος τζιτζικώστας, ανέφερε ότι «χάρη στην. Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι της τετάρτης 05/08/2021 σε δασική έκταση στην περισσότερα. Στεργιάδης, γλύτωσαν από τις φλόγες, οι μεγάλες κατοικίες τις παρυφές του δάσους.

Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα και ειδήσεις από όλη την ελλάδα με αμεσότητα και εγκυρότητα Μοιραία, έρχεται στο νου η φονική φωτιά του 2007. Πηρε φωτια κολονα τησ δεη στη νικητη και επεσε το ρευμα (video) Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι της τετάρτης 05/08/2021 σε δασική έκταση στην περισσότερα. Για άλλη μία φορά, η αρχαία ολυμπία κινδυνεύει από τις φλόγες.

Tdkjzim16m2njm
Tdkjzim16m2njm from www.rthess.gr
Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις φωτιές στη χαλκιδική, ο περιφερειάρχης κεντρικής μακεδονίας, απόστολος τζιτζικώστας, ανέφερε ότι «χάρη στην. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών. «η υπερπροσπαθεια πυροσβεστων, αστυνομικων, εθελοντων και πολιτων δεν θα κρυψει τισ ευθυνεσ τησ νδ» Για άλλη μία φορά, η αρχαία ολυμπία κινδυνεύει από τις φλόγες. Σε ύφεση η πυρκαγιά στη φούρκα ελλάδα 12.08.2021 | 13:11 στο σημείο επιχειρούν 76 πυροσβέστες, 29 οχήματα και 4 πεζοπόρα τμήματα Ανοιξε η εξοδοσ προσ αθηνα

Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη φούρκα ελλάδα 12.08.2021 | 13:11 στο σημείο επιχειρούν 76 πυροσβέστες, 29 οχήματα και 4 πεζοπόρα τμήματα Εννέα φωτιές στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. «η υπερπροσπαθεια πυροσβεστων, αστυνομικων, εθελοντων και πολιτων δεν θα κρυψει τισ ευθυνεσ τησ νδ» Έκανε επίσης γνωστό ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ξερό δέντρο στην περιοχή καβουρότρυπες έπεσε πάνω σε κολώνα της δεη. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Μόλις είχα επιστρέψει από την εθελοντική συμμετοχή μου στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς που έκαψε σχεδόν όλο το βόρειο τμήμα της σιθωνίας στη χαλκιδική. Το καλοκαίρι του 2007, μια σειρά. Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκάλεσαν πτώσεις κεραυνών που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες στη χαλκιδική. Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα και ειδήσεις από όλη την ελλάδα με αμεσότητα και εγκυρότητα Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χαλκιδική, καθώς η φωτιά που καίει από τα ξημερώματα, μαίνεται ανεξέλεγκτη.λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, έγινε διάσωση. Αρχική » νεα » φωτιά χαλκιδική τωρα:

Το καλοκαίρι του 2007, μια σειρά. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση πέμπτη, 25 οκτωβρίου 2018 18:22. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση Έκανε επίσης γνωστό ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ξερό δέντρο στην περιοχή καβουρότρυπες έπεσε πάνω σε κολώνα της δεη. Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι της τετάρτης 05/08/2021 σε δασική έκταση στην περισσότερα.

F6xnvf Q8wjd8m
F6xnvf Q8wjd8m from www.athensvoice.gr
«όπου πηγαίνουμε βρίσκουμε μόνο καμένα, πρόκειται για ολοκληρωτική καταστροφή» Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χαλκιδική, καθώς η φωτιά που καίει από τα ξημερώματα, μαίνεται ανεξέλεγκτη.λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, έγινε διάσωση. Για άλλη μία φορά, η αρχαία ολυμπία κινδυνεύει από τις φλόγες. Αρχική » νεα » φωτιά χαλκιδική τωρα: Στεργιάδης, γλύτωσαν από τις φλόγες, οι μεγάλες κατοικίες τις παρυφές του δάσους. Το καλοκαίρι του 2007, μια σειρά. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε ορεινή περιοχή της σιθωνίας χαλκιδικής. Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ, δύο φωτιές ξέσπασαν σε δασική έκταση στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας.συγκεκριμένα, η μία φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον νέο μαρμαρά, στους αμπελώνες.

Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας προκάλεσαν πτώσεις κεραυνών που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες στη χαλκιδική. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση πέμπτη, 25 οκτωβρίου 2018 18:22. Σε ύφεση η πυρκαγιά στη φούρκα ελλάδα 12.08.2021 | 13:11 στο σημείο επιχειρούν 76 πυροσβέστες, 29 οχήματα και 4 πεζοπόρα τμήματα «όπου πηγαίνουμε βρίσκουμε μόνο καμένα, πρόκειται για ολοκληρωτική καταστροφή» Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Υπο ελεγχο η πυρκαγια στη φουρκα Φωτιάξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών. Έκανε επίσης γνωστό ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ξερό δέντρο στην περιοχή καβουρότρυπες έπεσε πάνω σε κολώνα της δεη. Αρχική » νεα » φωτιά χαλκιδική τωρα: Μόλις είχα επιστρέψει από την εθελοντική συμμετοχή μου στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς που έκαψε σχεδόν όλο το βόρειο τμήμα της σιθωνίας στη χαλκιδική. Στο «πόδι» ήταν όλη τη νύχτα η πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιές που εκδηλώθηκαν στην κασσάνδρα χαλκιδικής, λόγω πτώσεων κεραυνών. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 10:30 το βράδυ, δύο φωτιές ξέσπασαν σε δασική έκταση στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας.συγκεκριμένα, η μία φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον νέο μαρμαρά, στους αμπελώνες.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χαλκιδική, καθώς η φωτιά που καίει από τα ξημερώματα, μαίνεται ανεξέλεγκτη.λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, έγινε διάσωση. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε ορεινή περιοχή της σιθωνίας χαλκιδικής. Στη συνέχεια, πήρε φωτιά από σπινθήρες λόγω του ισχυρού ανέμου που. «η υπερπροσπαθεια πυροσβεστων, αστυνομικων, εθελοντων και πολιτων δεν θα κρυψει τισ ευθυνεσ τησ νδ»

Tdkjzim16m2njm
Tdkjzim16m2njm from www.rthess.gr
Στεργιάδης, γλύτωσαν από τις φλόγες, οι μεγάλες κατοικίες τις παρυφές του δάσους. Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18. Υπο ελεγχο οι φωτιεσ, σε επιφυλακη οι πυροσβεστικεσ δυναμεισ χαλκιδικη: «η υπερπροσπαθεια πυροσβεστων, αστυνομικων, εθελοντων και πολιτων δεν θα κρυψει τισ ευθυνεσ τησ νδ» Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση πέμπτη, 25 οκτωβρίου 2018 18:22. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Έκανε επίσης γνωστό ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν ξερό δέντρο στην περιοχή καβουρότρυπες έπεσε πάνω σε κολώνα της δεη.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική.

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη φούρκα ελλάδα 12.08.2021 | 13:11 στο σημείο επιχειρούν 76 πυροσβέστες, 29 οχήματα και 4 πεζοπόρα τμήματα Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσβεση πέμπτη, 25 οκτωβρίου 2018 18:22. Εννέα φωτιές στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Φωτιές στη σιθωνία από πτώσεις κεραυνών. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18. Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε ορεινή περιοχή της σιθωνίας χαλκιδικής. Μόλις είχα επιστρέψει από την εθελοντική συμμετοχή μου στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς που έκαψε σχεδόν όλο το βόρειο τμήμα της σιθωνίας στη χαλκιδική. Στεργιάδης, γλύτωσαν από τις φλόγες, οι μεγάλες κατοικίες τις παρυφές του δάσους. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα και ειδήσεις από όλη την ελλάδα με αμεσότητα και εγκυρότητα Το καλοκαίρι του 2007, μια σειρά. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η χαλκιδική, καθώς η φωτιά που καίει από τα ξημερώματα, μαίνεται ανεξέλεγκτη.λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα, έγινε διάσωση. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική.

Posting Komentar

0 Komentar